Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Jouw partner in fietsverhuur


Wij geloven dat fietsen niet alleen een duurzaam en gezond vervoersmiddel is, maar ook een manier om vrijheid en plezier te ervaren. Ons doel is om deze ervaring zo toegankelijk en zorgeloos mogelijk te maken voor iedereen. 

Daarom ondersteunen wij vakantieparken, hotels en campings bij het opzetten van de fietsverhuur bij hun op locatie, zodat hun gasten optimaal kunnen genieten van hun vakantie.

Het ontstaan

Van verhuur- tot deelfietsen


CycleShare begon zijn reis in 2014 als Dutch Bicycle Rental in Zoetermeer, met een focus op het bedienen van de leisure markt. In 2017 onderging het bedrijf een belangrijke transformatie door de naam te veranderen in CycleShare. Deze wijziging weerspiegelde onze verbrede visie om niet alleen de leisure markt, maar ook de groeiende markt van deelfietssystemen te bedienen. Met klanten als Landal Greenparks, Van der Valk Hotels en Molecaten Vakantieparken, had CycleShare zich al bewezen als een betrouwbare partner in de fietsverhuurbranche, dus deelfietsen waarom niet?

Nieuwe innovaties

Ons eigen online reserveringssysteem


Een belangrijke innovatie binnen CycleShare is de ontwikkeling van ons geavanceerde online reserveringssysteem. Dit systeem stelt tegenwoordig gasten in staat om vooraf eenvoudig fietsen te reserveren en te betalen, wat aanzienlijk bijdraagt aan een soepele gebruikerservaring. Het biedt ook gedetailleerde inzichten in het gebruikspatroon, wat helpt bij het optimaliseren van de beschikbaarheid en het onderhoud van de fietsen.

Overname

Een nieuwe focus met CycloVriend


In 2022 werd CycleShare overgenomen door CycloVriend, een beweging die ons in staat stelde om verder te groeien en ons uitsluitend te richten op het perfectioneren van fietsverhuur. Sinds de overname heeft CycleShare zich volledig gefocust op het verhuren van fietsen, terwijl "Urbee" een ander label van CycloVriend zich richt op deelfietsoplossingen. 

Verhuizing

Samen staan we sterk


Met de recente verhuizing naar Utrecht in 2024, centraliseert CycleShare haar operaties om efficiëntie en samenwerking binnen CycloVriend te bevorderen. Deze nieuwe zakelijke mobilteitshub van CycloVriend stelt ons in staat onze groeiambities verder te realiseren. We blijven toegewijd aan het leveren van hoogwaardige fietsen en het ondersteunen van onze klanten in het aanbieden van een uitmuntende service.De toekomst

Onze visie voor de toekomst


CycleShare blijft zich inzetten voor innovatie en groei. Met onze nieuwe locatie en de steun van CycloVriend, zijn we klaar om onze aanwezigheid in de fietsverhuurmarkt te vergroten en onze klanten nog beter te bedienen. Samen met onze partners en klanten bouwen we voort op onze visie van een mobielere, duurzamere en gezondere samenleving.