Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Circulair ondernemen met CycleShareBij CycleShare begrijpen we de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu. Met meer dan 300 locaties in Nederland, België, Duitsland, en Denemarken, en duizenden fietsen in gebruik, nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus. Onze fietsen doorlopen allemaal twee levensfases, waarbij circulair ondernemen centraal staat.


Zorgvuldige selectie van huurfietsen


Het avontuur van elke CycleShare fiets begint met een doordachte keuze. We kiezen onze fietsen niet alleen op basis van comfort en functionaliteit, maar ook met het oog op duurzaamheid. Het ontwerp en de constructie moeten zo zijn dat ze maximale levensduur bieden zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze fietsen zijn gebouwd om lang mee te gaan, waardoor we de noodzaak voor frequente vervanging verminderen en de productiebronnen efficiënt gebruiken.


Een tweede leven voor afgeschreven fietsen


Zelfs na een tweede ronde van intensief gebruik komt er een moment dat de fietsen niet meer voldoen aan de strenge eisen van onze verhuurvloot. In plaats van deze af te danken, worden de fietsen nogmaals gerefurbished en verkocht op BikeDeals.nl. Deze stap zorgt ervoor dat elke fiets die wij aanschaffen, zijn volledige potentieel bereikt en meerdere gebruikers kan dienen over vele jaren. Het is een kernonderdeel van onze toewijding om de levensduur van producten te maximaliseren en bij te dragen aan een circulaire economie.