Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren


De meest gestelde vragen

Binnen 4-6 weken kunnen wij de fietsen bij jou op locatie leveren.

Bij CycleShare nemen we het onderhoud volledig uit handen. Onze service monteurs komen bij jou langs op locatie om de fietsen te voorzien van preventief of incidenteel onderhoud. Hiermee zorgen wij ervoor dat de fietsen altijd in topconditie zijn! Lees meer over het onderhoud.

Bij CycleShare streven we ernaar om het verhuurproces van fietsen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor zowel onze partners als hun gasten. Ons online reserveringssysteem is daarin het kloppende hart, ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid en operationele efficiëntie te verhogen. Lees meer over ons reserveringssysteem

Doordat wij werken met een opbrengstdeling is er geen initiële investering nodig. Zo brengen wij geen kosten in rekening voor het plaatsen en het onderhouden van de verhuurvloot. Lees meer over hoe het werkt.

Elke verhuurtransactie levert inkomsten op, waarvan een deel naar jou gaat en een deel naar ons om de operationele kosten te dekken. De opbrengstdeling is transparant en eerlijk. Dit betekent dat jij per verhuurde fiets een gedeelte van de omzet krijgt, dus hoe meer fietsen jij verhuurt hoe meer omzet jij genereert.