Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Ervaar het gemak van online reserveren

Toegankelijk voor iedereen

Inzichten in jouw fietsverhuurBij CycleShare streven we ernaar om het verhuurproces van fietsen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor zowel onze partners als hun gasten. Ons online reserveringssysteem is daarin het kloppende hart, ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid en operationele efficiëntie te verhogen. Ontdek hoe dit systeem het verhuren van fietsen bij jou kan vereenvoudigen.

Toegankelijkheid en gebruiksgemak

Reserveren via jouw eigen webshop


Ons online reserveringssysteem is toegankelijk via elke internetverbonden apparaat, waardoor gasten op elk moment en vanaf elke locatie hun fiets kunnen reserveren. De webshop wordt in jouw huisstijl ontworpen en is gebruiksvriendelijk, zodat zelfs gasten die niet technisch onderlegd zijn, gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Jouw gasten kunnen in enkele stappen een fiets kiezen, de huurperiode selecteren en de reservering afronden, wat het gehele proces naadloos maakt.

Fietsverhuur toevoegen aan je boekingsstraat? Wij werken samen met Bookzo en Maxxton, waardoor je gasten al bij het boeken van hun vakantie op jouw website een fiets kunnen reserveren.
Alles beheren op een plek

Gemakkelijk te beheren vanaf de receptie


Voor de beheerders van vakantieparken, hotels en campings biedt ons systeem een krachtige backend waarmee je alle reserveringen eenvoudig kunt beheren. Je kunt realtime beschikbaarheid bekijken en reserveringen aanpassen. Deze tool vermindert de administratieve last en stelt je in staat om meer tijd te besteden aan het verbeteren van de gastervaring.

Het resultaat

Fietsverhuur zonder de kopzorgen

Het online reserveringssysteem van CycleShare brengt tal van voordelen met zich mee die verder gaan dan alleen gemak. Het verhoogt de efficiëntie, verbetert de gastervaring en brengt geen bergen papierwerk met zich mee.