Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Zorgeloos onderhoud, altijd en overal

Bij jou op locatie

Preventief onderhoud

ReparatiesBij CycleShare begrijpen we dat betrouwbare en veilige fietsen essentieel zijn voor een geslaagde fietsverhuurervaring. Daarom kiezen wij bewust voor fietsen van A-merken, die niet alleen hoge comfort en prestaties bieden, maar ook minder onderhoud vereisen. Ons zorgvuldige onderhoudsprogramma, gecombineerd met de hoge kwaliteit van onze fietsen, zorgt ervoor dat alle fietsen altijd in topconditie zijn. Hierdoor kunnen jouw gasten zorgeloos en veilig genieten van elke rit.

Preventief onderhoud

De sleutel tot succes

Wij geloven sterk in het belang van preventief onderhoud. Onze monteurs voeren regelmatige controles en onderhoud uit om eventuele problemen voor te zijn. Tijdens deze controles worden essentiële onderdelen zoals remmen, versnellingen en banden grondig geïnspecteerd en indien nodig vervangen. Dit gebeurt voornamelijk tijdens het laagseizoen, wanneer de fietsen minder in gebruik zijn. Door proactief te handelen, minimaliseren we de kans op defecten en zorgen we voor een vloeiende verhuurervaring voor iedereen.

Reparaties

Snel en efficiënt

Ondanks onze inzet voor preventief onderhoud, kunnen onverwachte problemen zich voordoen. In zulke gevallen staat ons mobiele onderhoudsteam klaar om snel te reageren. Een telefoontje of e-mail is voldoende om ons team in actie te zetten. We begrijpen de urgentie van dergelijke situaties en streven ernaar om fietsen zo snel mogelijk te repareren of te vervangen. Onze mobiele monteurs zijn uitgerust met alle nodige gereedschappen en onderdelen om ter plaatse reparaties uit te voeren.

BikeSupport

Onze experts in fietsonderhoud

Voor het onderhoud van onze fietsen vertrouwen wij op de expertise van BikeSupport, onze gewaardeerde partner die gespecialiseerd is in fietsonderhoud. Met een team van gepassioneerde en hooggekwalificeerde monteurs, staat BikeSupport garant voor de hoogste standaarden in onderhoud en service. Deze monteurs zijn volgen regelmatig een training en blijven up-to-date met de nieuwste technologieën en beste praktijken binnen de fietsindustrie.

Veel gestelde vragen

Over het onderhoud

Bij CycleShare nemen wij alle kosten rondom het onderhoud voor onze rekening, zodat jij geld overhoud om te investeren in jouw business.

Dit is altijd afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden. Wanneer er een onderhoudsbeurt ingeplant moet worden voor een of twee defecte fietsen, dan wordt dit ingepland in de dagelijkse routes van onze mobiele service monteurs. 

Heb je meerdere fietsen die defect zijn? Dan kan je van ons verwachten dat wij binnen 2 weken bij je langs zijn geweest om de defecte fietsen te repareren of te vervangen.