About us

About us
Home / Over ons

Cycleshare

Wij zijn Team CycleShare. Ons kantoor, de werkplaats, stalling en magazijn zijn gevestigd in Zoetermeer. Vanuit hier beantwoorden we alle vragen en sturen we zo snel mogelijk de benodigde onderdelen naar je toe. Samen met onze servicepartners, verspreid door Nederland, kunnen we alle locaties snel en van de beste service voorzien.
Dus: heb je vragen of wil je informatie? Neem gerust contact op!


CycleShare zorgt dat jouw bedrijf, hotel, vakantiepark of gemeente fietsen kan verhuren. Daarnaast bouwen wij aan ons eigen landelijke openbare deelfietsnetwerk. Wij investeren in de fietsen, zorgen voor service en onderhoud. We faciliteren alle hedendaagse online wensen via het cloud based reserveringsprogramma CycleWare, om fietsen te verhuren of te delen vanaf jouw locatie. Op verschillende plekken plaatsen wij fietsen met een sleutelloos e-lock die je opent met een pincode.

Rob

Eindbaas, monteur, chauffeur, alles doener!
Altijd in de weer om de fietsen op tijd op de juiste plek te krijgen en een blije klant achter te laten.

Marjolein

Spin in het web en houdt de boel bij elkaar. Ze overziet waar de fietsen nodig zijn, zodat er iemand op pad gestuurd kan worden om de fietsen te bezorgen of repareren.

Robin

Het stel handige handjes! Lost bij voorkeur problemen op voor ze ontstaan!

Grote kans dat je hem tegen komt bij jou op locatie, want hij rijdt hiervoor het hele land door.

Fred

Zorgt ervoor dat de fietsen in kwaliteit blijven of nog beter worden! Het op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen hoort daar natuurlijk ook bij.

Patrick

Altijd onderweg om samen met jou het fietsverhuur op te zetten. Daarnaast denkt hij graag een stapje verder om de fietsverhuur te promoten op jouw locatie en in de omgeving, door middel van verschillende marketingtools.

Mark

De man die alle fietsen rijklaar maakt voordat ze bij ons de werkplaats verlaten. Ook zorgt hij ervoor dat onze monteurs met de juiste onderdelen op pad kunnen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.