Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Bedrijfsontwikkelingen

CycleShare verhuisd naar Utrecht

Zakelijke mobiliteitshub

UTRECHT –CycloVriend concentreert alle zakelijke activiteit in Utrecht. Medio december krijgen ze de sleutel van het nieuwe pand, dat pal naast de A2 ligt.


Met de overname van zakelijke bedrijven als MoTech (Wijchen), CycleShare (Zoetermeer), Urbee (Abcoude), Leasefietsshop (Amersfoort) en BikeSupport (Amersfoort) werd het in toenemende mate wenselijk al deze activiteiten in één centraal kantoorpand onder te brengen, omdat al deze bedrijven over Nederland verdeeld zijn. Daarom is gekozen voor centralisatie in het midden van land en wel op de Savannahweg in Utrecht, met uitzicht op de A2, pal tegenover winkelcentrum The Wall en Louwmans Exclusive Cars.


CycloVriend Zakelijk gaat groeiambities vormgeven

In het 3500 m2 grote bedrijfspand was tot voor kort VanMoof gevestigd. Met het faillissement van het Amsterdamse merk kwam voor CycloVriend Zakelijk een mooie locatie vrij, die vanaf de A2 in ter hoogte van Utrecht goed zichtbaar is voor de vele passanten via de snelweg. “Met dagelijkse miljoenen voorbijgangers, kunnen we de gevel goed gebruiken om reclame te maken voor onze bedrijven. Het gebouw heeft meer dan voldoende ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Hier kunnen we onze groeiambities in de zakelijke markt de komende jaren dan ook heel goed vormgeven,” aldus Niels Hegels en Rob Calis in een interne mededeling, waarmee de medewerkers vorige week op de hoogte gebracht zijn. “Onze nieuwe gezamenlijke locatie gaat ervoor zorgen dat alle collega’s van CycloVriend Zakelijk nog beter kunnen samenwerken.”

Logistieke en duurzame efficiencyslag

De centralisatie heeft niet alleen betrekking op medewerkers, maar ook op de voorraden. Door die onder één dak te verzamelen kan een logistieke en duurzame efficiencyslag gemaakt worden. MoTech zal als eerste vanuit Wijchen naar Utrecht vertrekken in december, de andere bedrijven volgen in de loop van januari en februari.Recente blogs