Vacature Office Support medewerker: Word jij onze nieuwe collega?

Publicatie datum

28-09-2021
Wij zoeken... Een enthousiaste persoonlijkheid, een visitekaartje voor onze organisatie. Jij bent de gene die onze klanten (zowel telefonisch als per email) te woord staat. Je denkt oplossingsgericht en probeert op alle mogelijke manieren, de fietsen zo rendabel mogelijk in te zetten bij onze locaties.

Kom jij bij ons werken ter uitbreiding van ons team?

Wat we doen bij CycleShare

Wij delen fietsen! Dat doen we met bedrijven, overheden en heel veel leisure locaties. Wij kopen de fietsen en plaatsen die op een vaste locatie. Vanuit daar worden ze gedeeld met collega’s of gehuurd door gasten. Mochten ze kapot gaan, dan zorgen wij ervoor dat we ze ter plaatse weer repareren. Je kan onze fietsen onder andere vinden bij Landal Greenparks, Van der Valk hotels, Molecaten Parken en nog veel meer locaties.

Wij, Rob-Marjolein-Ronald-Fred-Mark-Robin-Patrick-Vicky, doen alles als team waarin niemand meer of minder is dan de ander. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar we helpen elkaar als dat nodig is. Ook als we daardoor iets later naar huis gaan.

Wij zoeken

Een enthousiaste persoonlijkheid, een visitekaartje voor onze organisatie. Jij bent de gene die onze klanten (zowel telefonisch als per email) te woord staat. Je denkt oplossingsgericht en probeert op alle mogelijke manieren, de fietsen zo rendabel mogelijk in te zetten bij onze locaties.

Wanneer er reparaties gedaan moeten worden, zorg jij dat de (externe) monteurs op pad kunnen. Daarnaast verzorg je de interne planning, zodat alle fietsen in de werkplaats op tijd uitgeleverd kunnen worden. Hierbij help jij met de administratieve afhandeling. Het ene klusje is leuker dan het andere klusje. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om dit met elkaar af te wisselen en in evenwicht te houden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan het onderhouden van onze (klant)relaties. Doordat jij de eerste lijn telefoon en e-mails opvangt, speel je hierin een belangrijke rol.

Tevens denk je mee over kansen en mogelijkheden binnen de markt en het assortiment en pakt mogelijkheden actief op. Je hebt hierin alle vrijheid!
Het betreft een functie waarin geen dag hetzelfde is. Je zal voornamelijk op kantoor werkzaam zijn, maar dit zal afgewisseld worden met dagen buiten kantoor en overige werkzaamheden.

Wat geven wij daarvoor terug?

Natuurlijk worden wij de leukste collega’s waar je ooit mee hebt samengewerkt! Daarnaast betalen we een salaris waar jij gelukkig van wordt, krijg je veel vrijheid met de daarbij behorende (eigen)verantwoordelijkheid. We geven meer dan voldoende vakantiedagen, zodat je uit kan rusten van het harde werken. En als je op fietsafstand van Zoetermeer woont krijg je ook een fiets van de zaak.

Het betreft een parttime functie, voor 3 tot 4 dagen in de week.
Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV én motivatiebrief. Je mag deze sturen ter attentie van Vicky naar info@cycleshare.nl.

Parttime uren: 24-32 per week

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.