Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Bedrijfsontwikkelingen

CycloVriend neemt CycleShare over

Overname CycloVriend

CycloVriend heeft het fietsverhuurbedrijf CycleShare overgenomen. Deze overname past in de lijn met hun missie om ‘Heel Nederland lekker te laten fietsen’ en om de verdere groei en diversiteiten aan activiteiten te laten groeien.


CycleShare faciliteert de fietsverhuur op locaties voor klanten, neemt alle zorgen over en biedt ze een uniek software platform. “In de combinatie met Fietsvoordeelshop.nl (onderdeel van CycloVriend) kunnen we altijd de nieuwste modellen leveren en natuurlijk zorgen dat de fietsen in topconditie blijven voor de klanten. Daarnaast breiden we met de overname van CycleShare als organisatie onze diensten richting de zakelijke markt verder uit.” aldus Mark Vriend, CEO Fietsvoordeelshop.nl. 

"De overname past in de groeiambitie van beide bedrijven. Zo krijgt de fietsverhuurder de mogelijkheid om verder te groeien onder de vleugels van Fietsvoordeelshop.nl en JUIZZ. Dankzij deze aankoop kunnen we beter inspelen op de veranderingen in de fietsenmarkt,” vervolgt Vriend, die aangeeft dat ze samen met CycleShare en de partners verder willen groeien.

 “Samen kunnen we werken aan een duurzame relatie en beter inspelen op veranderingen in beide markten. We werken momenteel al hard aan nieuwe proposities die goed zijn voor het bedrijf en haar klanten. Daarnaast zullen we onze krachten gaan bundelen om ook hier weer de klant en onze partners beter van dienst te kunnen zijn,” laat Vriend weten.

Recente blogs