Deelfiets of leasefiets voor bedrijven

Deelfiets of leasefiets voor bedrijven

Deelfiets of leasefiets voor bedrijven
Home / Bedrijven

Bedrijven

Gezond, snel en goed voor het milieu! De zakelijke deelfiets past bij elk bedrijf. Medewerkers delen eenvoudig één of meerdere leasefietsen met ons reserveringssysteem en sleutelloos e-slot.

Samenwerken met CycleShare

Wij regelen het voor je


Geen sleutels

Ons fietsdeelsysteem is sleutelloos en vergt geen aanschaf van een dure infrastructuur. De e-sloten van Skopei monteren wij op onze kwaliteitsfietsen en kunnen geopend worden met een cijfercode die wordt verkregen door het reserveringssysteem CycleWare, op het web of via de app.


Reparaties melden

Werkt de fiets niet correct of merk je een defect? Maak dan eenvoudig een serviceticket aan in het reserveringssysteem CycleWare. Je krijgt direct een andere fiets toegewezen. CycleShare ontvangt een melding van de reparatie en komt de fiets op locatie repareren.


Technologie
De e-sloten zijn uitgerust met gps en internetverbinding om communicatie met het reserveringssysteem mogelijk te maken. Hierdoor kun je de locatie van de fiets controleren. Een fiets kan dus nooit zomaar verdwijnen.


Reserveringsprogramma en app

Succes begint met een goede basis

CycleShare heeft in samenwerking met Skopei® een reserveringsprogramma ontwikkeld voor web en app. Ons doel is om fietsverhuur zo eenvoudig mogelijk te maken. Online kun je via CycleWare eenvoudig je reserveringen maken, gebruikers beheren en servicetickets aanmaken en inzien. Mankementen en defecten aan je fiets worden direct bij ons aangemeld, waarop een reparatie wordt ingepland.

Exposure

Duizenden potentiële huurders

Door de samenwerking met Skopei® kunnen uw fietsen worden aangeboden in de online marktplaats van het Skopei® 360 platform. Hiermee heeft u direct toegang tot duizenden potentiële huurders.

Skopei® E-Lock

Vergeet fietssleutels

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.