CycleShare leasefiets als oplossing voor ieder bedrijf!

Publicatie datum

08-01-2018
Fietsen aanschaffen voor jouw bedrijf is voor velen een enorme kostenpost, maar dat kan ook anders. CycleShare biedt overheid, leisure-bedrijven en mkb een betaalbare oplossing, een leasefiets! Je hoeft niet zelf een enorme investering te doen en het onderhoud is gedekt.

Investering van duizenden euro’s

Als gemeente, vakantiepark, hotel of mkb bedrijf in de stad wil je voor jouw inwoners, gasten of medewerkers misschien wel een fiets aanbieden. Omdat het de snelste weg is, omdat het milieuvriendelijk is of de oplossing bij een verkeersknelpunt. Maar dit hoeft niet een investering van duizenden euro’s te zijn. Door fietsen te leasen bespaart je de investeringskosten en is het onderhoud gedekt.


Samenwerkingsmodellen leasefiets

CycleShare werkt met diverse samenwerkingsmodellen, afhankelijk van het aantal fietsen en het type verhuringen. Wij hebben veel ervaring in de leisure-sector bij bijvoorbeeld hotels, campings en vakantieparken. We werken bijvoorbeeld met een omzetdelingsmodel. Op basis van het aantal verhuringen delen we samen in de omzet. CycleShare ontvangt een aandeel voor de aanschaf en onderhoudskosten en je betaalt als verhuurder een stukje mee voor het aanbieden van deze service. Bij dit model voorziet CycleShare je in het volledige onderhoud. Als er een mankement met een fiets is, komt een van onze servicemonteurs dit bij jou oplossen. Je kunt ook kiezen voor het zelf onderhouden van je fietsen. Onderdelen van de fietsen kun je bij defecten bij ons bestellen en worden bij jou op locatie geleverd. Zo kun je de reparaties in jouw eigen tijd flexibel indelen.


De kosten voor de verhuurfietsen

Graag bespreken we samen met jou het best passende model voor jouw organisatie en maken we de kosten inzichtelijk.

Neem dus gauw contact met ons op!

Wist je dat we naast nieuwe fietsen ook tweedehands fietsen aanbieden voor de verhuur? En je kunt ook kinderfietsen, tandems, mountainbikes, bolderkarren, bakfietsen via ons verhuren!


Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.