CycleShare Keyless verhuur

Publicatie datum

09-12-2017
In samenwerking met Natuurmonumenten heeft CycleShare unisex fietsen en e-bikes geplaatst, die geopend kunnen worden zonder sleutels.

In de Gooi en Vechtstreek, Natuurmonumenten 's-Graveland, heeft CycleShare unisex fietsen en e-bikes geplaatst welke publieke toegankelijk zijn. De fietsen staan in een overdekte fietsenstalling, welke door middel van een code te openen is. Deze code wordt verkregen bij het maken van de online reservering, waar ook de online betaling direct plaatsvindt.
Naast de code voor het slot, krijgt de gast ook een code om het fietsslot mee open te maken.


Deze dienst sluit goed aan bij de uitgebreide dienstverlening van CycleShare. CycleShare bouwt, samen met het partners, aan het grootste openbare fietsdeelnetwerk van Nederland.

De deelfietsen zijn allemaal voorzien van het sleutelloze Skopei e-slot en kunnen door meerdere doelgroepen gebruikt worden. Dat biedt veel voordelen. Je hebt geen lasten voor het beheren, onderhouden en reserveren.
Het Skopei E-lock is voorzien van GPS en WAN (internet) dit zorgt ervoor dat CycleShare van een gewone fiets een deelfiets kan maken.


Wil jij ook een fiets huren bij Natuurmonumenten? Dat doe je hier.

fietsreserveringssysteem


Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.