CycleShare de nieuwe naam voor Dutch Bicycle Rental

Publicatie datum

21-11-2017
Dutch Bicycle Rental heeft afscheid genomen van haar naam en zal vanaf heden verder gaan als CycleShare. De nieuwe naam sluit beter aan bij de huidige activiteiten van de grootste fietsverhuurder van Nederland.

CycleShare gaat verder met de jarenlange expertise die binnen het bedrijf aanwezig is op het gebied van fietsverhuur en deelsystemen. Van origine lag de focus volledig op de leisure markt. Hier levert CycleShare een compleet assortiment van skelters tot e-bikes. Met klanten zoals Landal Greenparks, Van der Valk Hotels en Molecaten Vakantieparken is CycleShare een betrouwbare partner gebleken in fietsverhuur op locatie.


De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van fietsdeelsystemen bij zowel bedrijven als overheidsinstanties. CycleShare heeft daarom volop geïnvesteerd in deze ’nieuwe’ markt. Samen met Skopei BV heeft CycleShare een elektronisch slot ontwikkeld waarmee elke fiets een deelfiets kan worden. Het Skopei E-lock wordt geopend met een vijfcijferige code die ontvangen wordt na reservering online of in de app. Het complete systeem wordt al geruime tijd betrouwbaar gebruikt door Urbee Amsterdam. Urbee is een e-bike deelsysteem in de gemeente Amsterdam dat CycleShare samen met haar partner Hartmobile B.V. (Qwic) heeft opgezet.


CycleShare zal haar activiteiten verder uitbreiden in zowel de leisure markt als de deelfiets markt. Zo zal er verder gebouwd worden aan het eigen landelijke openbare fietsdeelsysteem. Met de kant en klaar full-service oplossingen voor overheidsinstanties biedt CycleShare voor elk vraagstuk omtrent deelfietsen binnen gemeentes een passende oplossing. Ook voor bedrijven die hun medewerkers gezond, snel en CO2 neutraal naar hun afspraak willen laten reizen biedt CycleShare complete deelfiets oplossingen.


CycleShare; We Share Bikes


Contact:

Rob Calis
088-4081111
06-46288076
rob@cycleshare.nl
www.cycleshare.nl

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.